Poezen  

        Fotoboek  Heaven

 


** WC.Heaven van d'r Foezel **

                     14-04-2009

Heaven is een bluetabbypoint heilige birmaan poes en een dochter van onze Ananda. Heaven is heel zachtaardig en begint precies als haar moeder ook te kletsen. Ze is een mooie stevige poes met prachtige blauwe ogen. Inmiddels is Heaven hard op weg om t voorbeeld te volgen van haar broer Casper( zelfde ouders,'t c-nestje) die World Premior is!!

Heaven heeft een gave om iedereen om haar witte pootjes te winden.....

Heavens nestjes: K +N + Q + X + Bb

 

 

 

Heaven heeft ons al met menig mooi foezeltje vereerd en ze is een waanzinnige moeder voor dr kids. Ben trots op mn meissie!!

 

 

 

 

 

 

Testen:   --Bloodgroep A

              -- Felv-Fif = negatief

              -- PKD ( Bloed DNA ) negatief for gen 1

              --HCM 04-06-2014 negatief


Fotoboek Nisha


 

** EC.Nisha van d'r Foezel**

                            26-02-2011

Nisha is een chocolate-tabby point heilige birmaan poes en is een dochter van GEC.Heaven van d'r Foezel. Vanaf haar geboorte was al duidelijk dat,hoewel t niet de bedoeling was,zij moest blijven. Zij heeft het mega lieve karakter van haar mams meegekregen en charmeerd iedereen door kusjes te geven.Vrij jong had ze al dr titel internationaal champion op zak.Haar eerste zwangerschap heeft ze ons met een pracht nestje beloond van 2 foezeltjes en is ze een pracht moeder voor hun geweest!

Nisha heeft n mooie grove botstruktuur en een prachtig profiel met mooie blauwe kijkers waarmee ze iedereen "inpakt"

Nisha's nestjes: R - V - Y

 

 

 

 

 

Testen:   --Bloodgroep A, en genetisch b

              -- Felv-Fif = negatief

              -- PKD ( Bloed DNA ) negatief for gen 1

               --HCM 04-06-2014 negatief


Fotoboek Dara

 

 

 


** Ch. Dara vom Abendhimmel**

                  02-05-2011

Dara is een lilac point heilige birmaan poes. Met Dara heb ik n stukje "oude lijn"terug. Daartje is de dochter van onze Lance van d'r Foezel en de lieftallige Babydoll vom Abendhimmel. Dara is echt n poes van hun beiden. Ze is een mooie aanwinst hier en ben Petra en Norbert ook dankbaar voor hun vertrouwen en ik Daartje "mijn"mag noemen!

Dara is een mooi grote poes met een mooie zachte lilac kleur en mooie blauwe ogen. Haar wezen is een en al lieftalligheid.

Dara heeft ook al haar 1e nestje mogen begroeten en haar moedergevoelens zijn absoluut top !

Dara's nestjes: S + Z

 

 

 

 

 

Testen:   --Bloodgroep A, en genetisch a

              -- Felv-Fif = negatief

              -- PKD ( Bloed DNA ) negatief for gen 1

               --HCM 04-06-2014 negatief


 Webdesign & Fotografie  ©  J. van Loorbeek

Kleine heilige birmaan cattery ,gelegen in Kerkrade zuid-limburg, met als doel het fokken van gezonde,sociale Heilige Birmaan kittens in de meest voorkomende kleuren sealpoint,bluepoint,chocolatepoint en lilacpoint alsmede de tabbypoint varianten.Onze heilige birmaan kittens worden in huiselijke omgeving groot gebracht.Tevens verkopen wij de heilige birmaan kittens uit onze heilige birmanen cattery ook niet via internet maar na persoonlijk contact. Wij fokken heilige birmanen in de kleuren sealpoint,bluepoint,chocolatepoint,lilacpoint alsmede de tabbypoint varianten.Onze heilige birmanen in heilige birmaan cattery van d'r Foezel zijn allen felv-fif-hcm en pkd negatief getest.Ook worden onze heilige birmaan kittens met 13 weken van een chip voorzien en geregistreerd op naam van onze heilige birmaan cattery van d'r Foezel.Sinds oktober 2008 hebben we ook onze eigen heilige birmaan dekkater. Deze bluepoint,met chocolate faktor, dekkater zal hopenlijk voor veel mooie heilige birmaantjes gaan zorgen.