De Cattery    

Wij zijn een kleine heilige birmaan cattery, gelegen in het zuiden van het land in de plaats Kerkrade.

Onze eerste heilige birmaan Mavicim heeft ons  ertoe gebracht om met dit prachtige ras te gaan fokken. Hij heeft ons letterlijk om zijn witte pootjes gewonden.

Op dit moment hebben we 4 heilige birmaan dames, 1 aanstormende dekkater to be ,1 heilige birmaan dekkater,en 3 heilige birmaan kastraten ,een huis-tuin-keuken-kat en

Alles loopt hier gewoon gezellig saampjes door het hele huis zonder enig probleem.

Eens per jaar hebben onze birmaan dames een nestje Heilige Birmanen kittens die wij de beste start in het leven willen geven. Wij fokken niet alleen op schoonheid en gezondheid, maar ook karakter vinden wij van groot belang. Daarom groeien onze heilige birmanen kittens ook op temidden van ons gezin .Ze worden in de woonkamer geboren en verblijven er ook hun eerste 13 weken. Zo wennen ze van kleins af aan , aan alle geluiden waarmee ze de rest van hun leventje te maken krijgen.

Na 13 weken zijn wij er dan zeker van een sociaal, gezond en lief kitten te kunnen plaatsen in een door ons met zorg uitgezocht nieuw gezin. Daarom zullen onze heilige birmaan kittens pas definitief verkocht worden, enkel na persoonlijk contact.

Ook zijn wij zo nu en dan op shows te vinden.

Onze heilige birmaan cattery "van d'r Foezel" is aangesloten bij de duitse vereniging German Birman Breed Club e.V. ( Http://www.gbbcev.de )Al onze heilige "foezel" birmanen zullen dan ook voorzien zijn van een stamboom van GBBCe.V. Ook zullen onze heilige birmanen door middel van een chip op naam van onze birmaan cattery worden gechipt.Tevens worden alle kittens hier in de cattery al gecastreerd!! Dit staat niet ter discussie!! Fokdieren uitgesloten

Onze dieren worden medisch begeleid door onze duitse dierenarts Dr. Heribert Mertens ( Http://www.dr-mertens.info/inhalt/index.php/nl/startpagina )

 

 

           

 

 

 

 

 

 

 

Webdesign & Fotografie  ©  J. van Loorbeek

Kleine heilige birmaan cattery ,gelegen in Kerkrade zuid-limburg, met als doel het fokken van gezonde,sociale Heilige Birmaan kittens in de meest voorkomende kleuren sealpoint,bluepoint,chocolatepoint en lilacpoint alsmede de tabbypoint varianten.Onze heilige birmaan kittens worden in huiselijke omgeving groot gebracht.Tevens verkopen wij de heilige birmaan kittens uit onze heilige birmanen cattery ook niet via internet maar na persoonlijk contact. Wij fokken heilige birmanen in de kleuren sealpoint,bluepoint,chocolatepoint,lilacpoint alsmede de tabbypoint varianten.Onze heilige birmanen in heilige birmaan cattery van d'r Foezel zijn allen felv-fif-hcm en pkd negatief getest.Ook worden onze heilige birmaan kittens met 13 weken van een chip voorzien en geregistreerd op naam van onze heilige birmaan cattery van d'r Foezel.Sinds oktober 2008 hebben we ook onze eigen heilige birmaan dekkater. Deze bluepoint,met chocolate faktor, dekkater zal hopenlijk voor veel mooie heilige birmaantjes gaan zorgen.