Kittens

 

 

Onze heilige birmaan kittens zullen in huiselijke kring worden opgevoed,zodat ze van jongs af aan, met alle "boze geluiden en dingen" gewend raken. In de 13 weken dat de heilige birmaan kittens bij ons verblijven groeien ze op tot mooie, zeer sociale diertjes met een aantrekkelijk temperament.

Als ze dan de leeftijd van 13 weken hebben bereikt, kunnen ze geheel ingeŽnt, ontwormt en voorzien van chip, met alle benodigde papieren en kitten-kontrakt naar hun nieuwe adoptieouders. Onze heilige birmaantjes worden alleen na persoonlijk contact met de nieuwe eigenaar verkocht.

Onze kittens zullen gekastreerd/gesteriliseerd de cattery met 14-15 weken verlaten! Hier is geen uitzondering mogelijk!Fokdieren in nader overleg en alleen voor geregistreerde fokkers!

Beide heilige birmanen ouders zullen altijd bloedgroep A hebben en zijn ook recent getest op felv en fiv .

Onze birmaan poezen en onze dekkater worden bovendien ook op  HCM en PKD  getest. Waarvan de PKD test via DNA word getest.

 Meer info ??....Zie ook 

 -----> Zwangerschapstabel

----- > Plannen/Verwacht

 -----> Huidig Nestje

  A-Nestje   

 B-Nestje 

C-Nestje

D-Nestje

    E-Nestje

 

F-Nestje

 

G-Nestje

 

H-Nestje

   I-Nestje

 

 J-Nestje

 

 K-Nestje

L-Nestje

M-Nestje

N-Nestje

O-Nestje

P-Nestje 
Q-Nestje R-Nestje S-Nestje T-Nestje
U-Nestje V-Nestje W-Nestje X-Nestje
Y-Nestje Z-Nestje A1-Nestje B1-Nestje
C1 - Nestje D1 - Nestje    

                           

Webdesign & Fotografie  ©  J. van Loorbeek

Kleine heilige birmaan cattery ,gelegen in Kerkrade zuid-limburg, met als doel het fokken van gezonde,sociale Heilige Birmaan kittens in de meest voorkomende kleuren sealpoint,bluepoint,chocolatepoint en lilacpoint alsmede de tabbypoint varianten.Onze heilige birmaan kittens worden in huiselijke omgeving groot gebracht.Tevens verkopen wij de heilige birmaan kittens uit onze heilige birmanen cattery ook niet via internet maar na persoonlijk contact. Wij fokken heilige birmanen in de kleuren sealpoint,bluepoint,chocolatepoint,lilacpoint alsmede de tabbypoint varianten.Onze heilige birmanen in heilige birmaan cattery van d'r Foezel zijn allen felv-fif-hcm en pkd negatief getest.Ook worden onze heilige birmaan kittens met 13 weken van een chip voorzien en geregistreerd op naam van onze heilige birmaan cattery van d'r Foezel.Sinds oktober 2008 hebben we ook onze eigen heilige birmaan dekkater. Deze bluepoint,met chocolate faktor, dekkater zal hopenlijk voor veel mooie heilige birmaantjes gaan zorgen.